måndag, maj 24

HALLÅ HUSET!!

Klockan 07.00 hade vi fått veta att huset skulle komma! Vi va på plats 08.00 o då stod nästan undervåningen klar!! Det va en så otroligt fin morgon o solen strålade . Killarna hade bestämt sig för att jobba hårt o bli helt klara idag eftersom det är regnväder på ingång.

Vi känner oss så glada. Huset blir så fint på vår tomt som är så fiin. Yippe nu är det äntligen igång på riktigt!

Nu till detaljerna. I LOVE!!

Skriver snart igen! KRAAAM










6 kommentarer:

  1. Oh shit, det är nära nu!!!! Ni måste ha fullt med fjärilar i magen. Vilken bra process det blir för kidzen också, att få följa uppbyggnaden och kunna längta och fantisera och vänja sig vid tomten och huset. När min syrra flyttade från lägenhet i Midsommarkransen till villa på Ekerö med sina små, så blev den äldste lite deprimerad i början. Det blev en så stor omställning för honom att lämna lägenhetslivet och plötsligt bli "strandad" i en villaförort i ett hus och tomt som han inte var särskilt van vid.

    SvaraRadera
  2. Nää va fint det kommer bli.
    Hur snabbt kommer ni kunna flytta in om det tar så här kort tid att bygga ihop skalet??

    Spännande!

    SvaraRadera
  3. Visst blir det härligt! Sara - denna dag då huset monteras va det ett stort gäng snickare på plats för att klara allt innan regnet. dessvärre är det inte lika många killar som jobbar på framöver så allt går nu rätt sakta. inflytt 15 okt.

    SvaraRadera
  4. Säger ett Ord - Vackert !!!

    SvaraRadera
  5. Guu vad fint det blir Linda, jag får ta cykeln ner i sommar och hälsa på er!!!!!

    SvaraRadera


Vi bygger ett Eksjöhus