torsdag, april 15

NU NI!!
Fick nyss ett samtal av markentreprenad killen!Han meddelade att han ställt ut sin grävmaskin på tomten här på morgonen o ville komma igång o jobba idag! TJOHO!!!
Tyvärr har gamla ägaren inte tömt huset som ska rivas så det verkar som grävmaskinen får vänta till måndag!
Han ville att vi skulle markera alla träd som ska fällas till dess oxå!
Så kuuul att det är på gång! Mina småkillar kommer smälla av. De har längtat efter att denna maskin ska komma. Så i helgen blir det att ta på deras mini jobbar handskar o åka ut o " fixa lite".
Andra glada nyheter är att vi har hittat en firma som jobbar med puts. De har gett ok på att putsa badrum!!!! Jag är så glad! Nu får vi våra släta fina väggar! Bye bye kakelångest!!
Vi behöver inte ha kakel ens i duschen utan det ska va fullt skydd med putsen!!
Nu ska vi leta efter nåt vackert stengolv bara så blir badrummet precis som vi hoppats på!
Sen ska ju alla andra detaljer till oxå. Badkar, bastudörr, duschdörr, blandare, toa o handfat....Om man inte hade en budget o ta hänsyn till så vet jag precis vad jag skulle välja. Men haha 50 000 på blandare, det går faktist inte. Måste leta andra alternativ!! Men det kommer bli så fint ändå.
Så snart kommer lite bilder för nu är det aktivitet!
Det är så kul att ni läser ;) Kram!

3 kommentarer:

  1. Hejsan!

    Kul att höra att ni är på G, synd att det tar så tid, vill ha er där nu! Om ni är ute i helgen kan Leon komma med sin grävmaskin och schakta lite :)

    Ha det //Ola

    SvaraRadera
  2. Kul för er, men massa tuffa beslut att ta verkar det som. Vi ska oxå till Side allin. med turkietresor Seher hotell, är det samma kanske?? Ska verkligen bli skönt, hoppas allt flyter på bara. Hade bra, kram!

    SvaraRadera
  3. Vad härligt att det börjar ta sig!

    Ja blandare kan man spendera en och annan krona på om man har råd. Men vilka grejer det finns!

    Själv är jag i tagen att så gräs och grejer ute hos oss, det blir najs för Musse att krypa omkring på i sommar. Han har lärt sig åla nu!

    Vad spännande det ska bli att se hur ni får det sen, can hardly wait!!!

    SvaraRadera


Vi bygger ett Eksjöhus