onsdag, januari 20

Hej!!!

Ja som ni märker så händer det inte mycket på bygget.
Då jag till o börja med har tänkt mig att hålla mig till ämnet så skriver jag inte så mycket.
Annat blir det framåt mars april som plattan kommer gjutas o det är husleverans :)

Idag har vi skickat vår slutgiltliga beställning till Eksjöhus. Man skulle kunna säga en månad senare ...:/ Tydligen så hade kuvertet kommit på villovägar hos vår säljare o kom inte fram förrens jag i måndags ringde av en annan anledning. Det innebär förmodligen att husleveransen skjuts upp den tid kuvertet legat o dammat. Tråkigt. Det som räddar Eksjöhus lite är att vi inte fått inflyttsdatum så vi vet ju inte hur mkt senare det blir. Nåja. Ingen ide o tänka på det nu.
De va såklart ledsna för detta oxå.

O vad gör det egentligen...vi flyttar ju ut ur vårt radhus om en månad o tillfälligt in i en lägenhet som är otroligt charmig..INTE :)
..Terrakotta tapet i ena rummet o blått i andra.. Förskräckligt ser det ut men det verkar som vi får det omgjort:) Ja där ska vi alltså bo tills bygget är klart. Det känns helt ok faktist. Vi har ju lite o se fram emot. Det va det för den här gången. Ses en annan dag.

2 kommentarer:

  1. skönt att det löste sig med lägenheten iaf! det kunde ha varit mycket värre än terrakottatapeter och läskiga färger... ;)

    följer bloggen med stooort intresse! :)
    kram A

    SvaraRadera
  2. Vart ska ni bo? Var har ni hittat den charmiga lägenheten med terrakotta tapet? Hade en förhoppning om att vi skulle bli grannar för ett tag :(

    SvaraRadera


Vi bygger ett Eksjöhus